Instalare Aplicații...

Aplicații - Aceste aplicații îți ușurează timpul de căutare în Google Search, ne-am gândit că ar fi mult mai ușor să vă oferim pe tvron.tv o aplicație pentru toate telefoanele și tabletele care folosesc sistemul Android. În curând vor fi active și aplicațiile pentru iPhone și Smart TV.
Aplicație Android
Pentru Telefon&Tabletă
Descarcă
Aplicație AppGallery
Pentru Telefon&Tabletă
Descarcă

TVRON.tv este și pe Telegram

Întâmpinați probleme pe site-ul nostru de TV Online, dacă nu puteți gestiona instalarea aplicațiilor care sunt disponibile, orice problemă poate fi rezolvată, este simplu să vă conectați la grupul nostru de telegram, pe care îl găsiți în link-ul afișat de mai jos.

TVRON.tv este o interfață pentru promovarea și dezvoltarea tehnologiei actuale, sunt incluse doar coduri de tip „embed” către diverse fluxuri publice găsite în liberă circulație pe Internet (paginile web ale posturilor TV, google, yahoo, youtube, forumuri și alte motoare de indexare). TVRON.tv nu găzduiește niciun fișier de tip streaming, toate materialele de pe site-ul nostru sunt găzduite pe diferite platforme de partajare video sau de streaming video la care accesul este gratuit și necondiționat. De asemenea, site-ul nostru nu percepe nicio taxă pentru vizualizarea materialelor, decizia aparținând exclusiv utilizatorului final dacă dorește sau nu să vadă aceste materiale. Nu ne asumăm nicio responsabilitate dacă linkurile „încorporate” funcționează sau dacă persoana care le-a încărcat deține drepturile de autor asupra acestora. Orice distribuire ilegală pe site-ul nostru poate fi semnalată în secțiunea Contact, după studierea paginii DMCA. Interfața modernă și prietenoasă a site-ului nostru face navigarea cât mai ușoară posibilă, permițând utilizatorilor să acceseze cu ușurință canalele lor preferate, să descopere conținut nou și să exploreze diferite categorii. Funcții precum streaming HD, abilitatea de a vă întoarce și viziona emisiunile preferate și accesul pe mai multe dispozitive transformă experiența de vizionare într-o aventură captivantă.

Acest site oferă canale tv care pot fi găsite pe net, nu suntem responsabili pentru calitatea și funcționalitatea lor.
  • Powered by © TVRON.tv 2024